Volgens de wet kopen op afstand heeft u recht op 14 dagen bedenktijd. Dit is met uitzondering van voor u speciaal gemaakte producten showroommodellen en bestelde producten, dit geldt ook op producten van Urbansofa. Als u iets retour wilt sturen waarvoor u wel 14 dagen bedenktijd krijgt moet het onbeschadigd en ongeopend zijn, is dat wel het geval geeft LivingBest u geen geld terug. Indien u iets wenst te retourneren moet u daarvan LivingBest via e-mail info@livingbest.nl vooraf op de hoogte stellen.

U bent zelf verantwoordelijk voor de meubelen die u besteld dat u  de maten of kleuren goed heeft doorgegeven, hiervoor zijn wij niet aansprakelijk. LivingBest geeft hiervoor geen geld retour.

 

Garantie
Living Best geeft geen garantie op de natuurlijke werking van hout. Ook niet wanneer u het niet goed behandelt, denk hierbij aan bijv. Brand/vochtplekken, zakelijke gebruik etc.
Wij hanteren alleen garantie als u er degelijk gebruik van maakt. Op al onze producten wordt fabrieksgarantie gegeven in overeenstemming met de algemene voorwaarden van onze leverancier. Op producten van UrbanSofa krijgt u 3 jaar fabrieksgarantie mits u uw aankopen op de site van UrbanSofa registreerd. Doet u dit niet vervalt uw garantie.

Vervoeren en Verzenden.

Breekbaren spullen sturen wij niet op hiervoor kunt u naar onze showroom komen.

Wilt u het wel laten versturen bent u zelf verantwoordelijk op beschadigingen en breuk etc..
LivingBest is niet aansprakelijk voor beschadigingen tijdens vervoer of eventuele gevolgschade, dit is voor risico van de koper. LivingBest is niet aansprakelijk mocht het meubelstuk niet door de deur of trappengat etc. passen. Dit dient u zelf vooraf  te meten. LivingBest is evenmin niet aansprakelijk voor eventuele (gevolg) schade die het gebruik van de aangekochte artikelen met zich mee kunnen brengen.

Op  meubelen geldt een levertijd van 2 tot 12 weken. LivingBest probeert zoveel mogelijk aan de afgesproken levertijd te houden die wij met u afspreken, echter mochten er bij de leverancier onverwachte vertragingen oplopen kunnen wij daar niet aansprakelijk voor gesteld worden. 

Voor de levering  van de meubels maken wij met u altijd een afspraak, u kunt met ons ook altijd bespreken wat voor u het beste uitkomt hiervoor kunt u altijd telefonisch contact op nemen of  stuur een email naar info@livingbest.nl.

Bezorgkosten

Wij bezorgen boven € 300,- gratis in de regio, daarbuiten vragen wij bezorgkosten. Dit gaat altijd in overleg met de klant.


Betaling
Bij het bezorgen of afhalen van de meubels kunt u deze contant betalen, per pin of Betaling vooraf via bank is uiteraard ook mogelijk.
Wij beschikken over een mobile pin, welke wij de transporteur kunnen meegeven. Mocht u daar gebruik van willen maken, moet u dat graag van te voren aangeven voor de bezorging.
Wij factureren nooit achteraf!

(Maatwerk) meubels
(maatwerk) meubels worden speciaal voor u op maat gemaakt/voor u besteld.
Wij vragen hiervoor een aanbetaling van 25% vooraf, het resterende bedrag kan worden betaald bij het
Afhalen/bezorgen van de meubels.
Door deze aanbetaling bent u verplicht de meubels af te nemen.
Deze aanbetaling word niet terugbetaald.

Voor op maat gemaakte meubelen raden wij aan om naar onze showroom te komen,  hievoor kunt u altijd een afspraak maken wanneer het u uitkomt.

© 2015 - 2024 LivingBest | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel